Dodić predvodi Surduličane, danas prozivka u Dinamu 1

Radnik iz Surdulice počeo je pripreme za jesenji deo prvenstva u Super ligi Srbije sa novim trenerom Mladenom Dodićem.

– Iz sezone u sezonu klub dobija potpunu fudbalsku fizionomiju sa ciljem da i dalje bude stabilni član srpske fudbalske elite. To će i u ovogodišnjem prvenstvu biti naš prioritetni cilj – najavio je Darko Gašić, sportski direktor Radnika koji je na toj funkciji već treću sezonu.

Na trenerskoj klupi Radnika, umesto Sime Krunića, sada je iskusni stručnjak Mladen Dodić, koji je svojevremeno bio trener vranjskog Dinama, ali i selektor mlade reprezentacije Srbije.

– Cilj je da budemo plasirani u sredini tabele, zašta u Surdulici postoje svi uslovi. Očekujem da ćemo vrlo brzo kompletirati tim čiji oslonac predstavljaju igrači koji su i u prošloj sezoni nosili dres Radnika – rekao je Dodić, na konferenciji za medije.

On je najavio da će kandidati za prvi tim trenirati do kraja juna u Surdulici na terenima Čelika u Belom Polju i na terenu koji je preuredjen u selu Alakincu, kako bi se sačuvao teren na gradskom stadionu koji je rekonstruisan uoči utakmice finala kupa Srbije koja je odigrana u ovom gradu.

Danas će prvo okupljanje na stadionu Jumka imati i fudbaleri Dinama iz Vranja. Trener Dragan Antić zakazao je prozivku za 18 sati kada bi trebalo da se zna sa kojim igračkim kapacitetima raspolažu Vranjanci za svoj debitantski nastup u Super ligi Srbije.

U prvom kolu 21. jula Radnik će u Surdulici dočekati Partizan, dok Vranjanci gostuju šampionu Crvenoj Zvezdi na stadionu „Rajko Mitić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari