Dragan Stojković Piksi među 20 najplaćenijih trenera na svetu

Mesi i Simeone na vrhu piramide

Ostavite komentar


  1. Sećate li se toga? Ne pravi pare i karijeru gramatika, nego znanje. Zamislite da vam statiku zgrade, u kojoj imate stan, radi neko kome dobro ide književnost, a ostalo mu debelo škripi? Da li vam se sada dopada ona ideja da se prijemni za fakultet polaže u srdnjoj školi i gimnaziji i da se polažu srpski i matematika?

  2. Ovo je „užasan“ primer rodne neravnopravnosti i toksične muškosti! Ženske trenerkinje i fudbalerkinje moraju biti isto plaćene kao muški treneri i fudbaleri. U redu je da brazilska manekenka Žizel Bundšen zarađuje više od 160 najplaćenijih muških manekena zajedno, ali ovakvi primeri nesklada u zaradama u fudbalu, pa to je skandal, šta radi poverenica za rodnu ravnopravnost?!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.