Dušan Bajatović se svađao sa navijačima Partizana tokom rukometne utakmice u Novom Sadu: Funkcioner SPS-a pokazivao i srednji prst (VIDEO) 1Foto: STARSPORT

Dušan Bajatović, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, ušao je u verbalni sukob sa navijačima Partizana tokom prve utakmice finalne serije plej-ofa za rukometaše između Vojvodine i Partizana i tom prilikom, kako tvrde očevici, pokazivao im i srednji prst.

Direktor javnog preduzeća Srbijagas je isprovocirao pristalice crno-belih, koje su mu uzvratili uvredljivim skandiranjem, a snimak ovog „duela“ objavljen je na Tviter nalogu Partizan.net.

Na snimku, koji je se proširio na društvenim mrežama, može se videti kako Bajatović, vidno zajapuren i uz probleme sa ravnotežom, uzvraća na uvrede i gestikulira u pravcu pristalica crno-belih.

Uz brojne funkcije u u politici i privredi, Bajatović obavlja i funkcije predsednika Odbojkaškog kluba Vojvodina i generalnog direktora Fudbalskog kluba Vojvodina.

U meču finalne serije rukometnog prvenstva koji je odigran u Novom Sadu domaći su pobedili sa 32:28, ali su utakmicu obeležile tuča igrača dva tima u prvom poluvremenu, kao i incidenti na tribinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari