Stojković obrazložio: Vlahović ne dolazi zbog strahovitih bolova u leđima (VIDEO) 1Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport

Napadač Juventusa neće igrati protiv Rusije i Kipra.

Reprezentacija Srbije imaće dve važne provere krajem marta. Tim povodom danas je održana konferencija na kojoj je Dragan Stojković obrazlagao neke svoje odluke, ali i javnost obavestio da su pojedine stvari doprinele da „orlovi“ ne nastupe u kompletnom sastavu.

Još ranije je objavljeno da je Matija Nastasić odlučio da se zahvali na pozivu selektora Stojkovića, a danas je šef struke objasnio o čemu je zapravo reč.

– Nastasić je iz privatnih problema otkazao. Neću da ulazim u to. Posle sat vremena je zvao i javio se da ne može da dođe.  I ja to poštujem – poručio je iskusni i dokazani stručnjak.

Nažalost, jedan vrlo bitan fudbaler takođe se zahvalio na pozivu, s tim da su razlozi nedolaska Dušana Vlahovića znatno transparentniji.

– Pozdravio vas je Vlahović, pošto i on ne dolazi. Ima strahovite bolove u leđima. Razgovarali smo i juče i danas. Cele nedelje je bio pod terapijama i lekovima. Nekako su ga spremili da odigra ovu utakmicu. Hteo je da dođe na pregled, ali verujem igračima. Nema potrebe da ga maltretiramo. Bolje da ga bole sada leđa nego u junu – pokušao je  selektor Srbije da deluje vedro, uprkos tome što neće moći da računa na veoma bitnog igrača i uz Aleksandra Mitrovića sigurno najubojitijeg strelca.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari