Branislav Nedimović: Spreman sam da radim umesto Dragana Džajića 1foto (BETAPHOTO/FSS/Marko Metlas)

Dva dana prošla su otkako je Dragan Džajić izabran za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali čini se da će njegove planove u delo morati da sprovodi neko drugi, jer kako piše Informer: treća Zvezdina zvezda uskoro će na drugu operaciju kuka što znači da će morati na bolovanje.

Novi Izvršni odbor FSS je verovatno mogao i da nasluti takav razvoj situacije, pa je na prvoj sednici u Staroj Pazovi odlučio da bivšeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića imenuje za prvog potpredsednika što znači da bi baš on menjao Džajića u slučaju odsustva prvog čoveka Saveza, piše Mozzart Sport.

Sam Nedimović u izjavi za Informer negira ipak da je dobio veća ovlašćenja od ostalih potpredsednika, već da…

“Neću ja biti zamenik predsedniku, njemu zamenik ne treba. Ja sam samo jedan od četvoro potpredsednika, ali imam ovlašćenja da vodim sednice Izvršnog odbora u odsustvu predsednika. Čast mi je da pomažem predsedniku i fudbalskoj veličini kakva je Dragan Džajić. Ako se bude desilo da moram da radim umesto njega, radiću“, rekao je Nedimović.

Međutim, za zakazanu operaciju Džajićevog kuka Nedimović kaže da ne zna.

“Ne znam za tu informaciju, prvi put čujem od vas. Nemam nikakav problem da odmenim predsednika u slučaju da do toga dođe“, odgovorio je Nedimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari