Kada i gde možete da gledate utakmicu između Partizana i Bajerna u Evroligi? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan u četvrtak u 20.30 časova dočekuje Bajern u „Štark areni“ u 26. kolu košarkaške Evrolige.

Pobeda je crno-belima imperativ jer su u poslednje četiri utakmice, po dvaput u ABA ligi i vodećem klupskom takmičenju evropske košarke, pretrpeli poraze, a naročito im je teško pao poslednji, protiv Splita pred svojom publikom.

Stanje na tabeli u Evroligi ne oslikava aspiracije beogradskog kluba uoči sezone i zato će izabranici Željka Obradovića morati da uđu u seriju pobeda kako bi se na kraju regularnog dela sezone našli na plej-in poziciji, odnosno mestu koje osigurava dodatno razigravanje za ulazak u plej-of.

Toga je svestan i prekaljeni stručnjak na klupi Partizana.

– Voleo bih da igramo utakmicu, kakvu smo velikim delom igrali u Bolonji. Sa velikom željom, borbenošću… Imali smo utakmicu koju smo mogli lako da dobijemo, ali smo je nekim greškama izgubili. Da nema tih grešaka, da borbenost bude na nivou kao većim delom u Bolonji. Ništa specijalno ne bi trebalo da se uradi, samo da se vratimo načinu igre kako smo igrali… Agresivno i da postoji ta ogromna želja koja je veoma bitan faktor – istakao je Obradović u najavi utakmice koja se igra u četvrtak 8. februara sa početkom od 20.30 časova.

Utakmicu možete diretno gledati na kanalu Sport Klub 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari