Gde možete da gledate meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu između Bugarske i Srbije 1Foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fudbaleri Srbije gostuju u Bugarskoj u okviru grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu, a selektor Srbije Dragan Stojković je na konferenciji za štampu istakao da nema dilemu koji će tim istrčati večeras u Razgradu.

Srbija je u prva dva kola upisala pobede protiv Litvanije i Crne Gore, dok Bugarska nakon tri odigrana kola ima tek jedan osvojen bod.

Zbog toga će izabranici Dragana Stojkovića biti apsolutni favoriti na ovom duelu, ali treba istaći da je selektor Bugarske Mladen Krstajić, bivši strateg „Orlova“, koji je deo ove reprezentacije predvodio na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

Fudbalska reprezentacija Srbije je u dobrom nizu rezultata, a pre nekoliko dana je u prijateljskom susretu savladan Jordan 3:2.

Selektor Srbije Dragan Stojković nema najjači sastav sa sobom na ovom gostovanju, ali i pored toga tri boda su imperativ jer je cilj plasirati se na prvo kontinentalno prvenstvo nakon duge 24 godine.

On na konferenciji za štampu uoči meča nije želeo da otkrije koji će napadač početi utakmicu u startnoj postavi.

„U odsustvu naših najboljih napadača, Mitrovića, Vlahovića i Jovića, moramo da pronađemo rešenje. I to ćemo da uradimo. Spomenuli ste Joveljića i Jovanovića. Da, jedan od njih će početi utakmicu. A možda će i obojica“, zaključio je selektor Dragan Stojković.

Naša selekcija nikada pod imenom Srbija nije učestvovala na Evropskom prvenstvu, a poslednji put smo 2000. godine u Belgiji i Holandiji bili učesnici EURA.

Meč počinje u 20.45, a možete ga gledati na kanalu Arena Sport 2 Premijum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari