Fenomen Dinamo: Kako je Mamić od zagrebačkog tima napravio najjači klub na Balkanu

Uspešna privatizacija koje nije ni bilo

Ostavite komentar


  1. Zasto je na slobodi zato sto hrvatska udba vlada u jugoistocnom delu ne-evrope…. U Bosni je trenutno prestolonaslednik, u Srbijici posao ide sporije,zbog lose selekcije ali I nju popravlja D.E.A. udba samo pripomaze, pomoz bog Braco Srbi… Pocela podela plena

  2. Ovo je lepa i poucna prica kako ljudi podlegnu iskusenjima, ali i postojanju institucija u Hrvatskoj koje rade svoj posao. Nakon ovoga shvatamo koliko zaostajemo za Hrvatskom ne samo u pogledu fudbala, nego mnogo vaznije u pogledu institucija.

  3. Poredjenje Mamica i Terzica je krajnje neumesno. Dok je Mamic od Dinama stvorio najjaci klub na Balkanu, Terzic je od OFK Beograda stvorio treceligasa kome se raspada stadion i koji se nalazi pred gasenjem. Znaci nemaju nikakve dodirne tacke.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.