FIA pokrenula istragu zbog majice Luisa Hamiltona

Ostavite komentar


  1. Ako je od Luusa Hamiltona i previše je. Osim što svuda i na s avakom mestu oropagira veganstvo u cilju zaštite orirode pa i sviju pudmicu umesto normalne hrane punu životinjskih proteina hrani biljkama, kuče je već do sada crklo kao što je zbog istog načina ishrane crklo i Đokovićevo kuče Tesla.
    Kada smo već kod Nikole i Tesle, vozila na električni pogon, kije uz Mdrcedesov električni automobil relamira a vozi se ergelom od 20-tak „Aždaja“ ogromnim mlaznjakom i više motornih jahti koje gutaju benzin, kerozin i naftu na hektolitre i tone i najzad. To sa klečanjem na američku himnu (verovatno je afroenglez Hamilton „Izbacio“ Veliku Nagradu Amerike) je kao čelnik globalističkog pokreta ANTIFA uperen protiv izbora Trampa u drugom mandatu (jer im je Tramp zapretio da će ih proglasiti teroristima a njihovim liderima i aktivistima zabraniti ulazak u SAD) što znači da dogodine Hamilton neće dobiti vizu za Veliku Nagradu Amerike…
    Najtužnije je što je Hamilton naterao čelnike Mercedesa da već čitav vek čuvenu Mercedesovu formulu 1 „Srebrnu Strelu“ oboji u crno i sve uniforme, kombinezone i kacige. Rukovostvo je skinlo crna odela i obukla tradicionalna bela ali su zato mehaničari i trkači na +35% C primorani da se krčkaju u sopstvenom znoju tako da Botas gubi po trci i preko 3 litre tečnosti nego što je normalno (i do deset litara) i taman toliko sekundi da Hamilton pobedi. Ako znamo da je naš Čavić izgubio titulu zbog Kosovo je Srbija onda šta reći za ovako sramnu zlouptrebu sporta u čisto političke svrhe.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.