Strani mediji: FIFA pokrenula istragu protiv Srbije zbog zastave Kosova sa natpisom „Nema predaje“ u svlačionici

Ostavite komentar


  1. Sramota FIFA. A ovako nam zahvaljuje zapad, sto smo zazmurili na clanstvo Kosova u MOK koji im je otvorila vrata FIFA. A i sama FIFA ,UEFA je dvolicna, znaju da Srbija ne priznaje Kosovo, cak u zrebovima je odredejno da se klubovi i reprezentacije ne mogu biti u istoj grupi.

  2. Tako i treba! Ja ne znam šta je sa srpskim narodom, šta se ti dešava? Ti vise nije normalno i bolesno je, zastrašujuće!

  3. Svaka akcija ima svoje posledice! Kompleks zrtve tera mnoge nase ljude da vuku suicidne poteze.

  4. Pa mora da se kazni, sta ce tako nesto u svlacionici? Ramo su da igraju fudbal i da se bore za stonbolji plasman a ne da se bqve oolitikom

  5. i kad nas budu kaznili zivo me zanima sta ce nasi novinari iz ovog lista napisati . . . verovatno da je fifa u pravu jel sport i politiku ne treba mesati . . .

  6. A politicke poruke nisu „ljudska prava“ homoseksualnih i transrodnih osoba?

  7. Da li nam je ovo bas trebalo, FIFA je priznala Kosovo, bez obzira sto nije clan UN jer nije drzava, bez obzira na Rezoluciju 1244 itd., da ne duzim, i sve je to tacno ali ovo nije bilo potrebno bez obzira ko je to uradio. Zalostno. Ziveli

  8. Zastava je bila u svlacionici, a ne na terenu, a svlacionica je donekle privatan prostor pa je i virenje u istu jedna vrsta voajerizma. Ako kazne nasu reprezentaciju zbog svlacionice, a nisu kaznili albanca koji je dronom prezentovao veliku albaniju onda jos jednom pokazuju da nemaju pravedne arsine. I, najzad, Kosovo nije drzava jer nije priznata u UN………….

  9. Једино увредљиво, ксенофобично и шовинистички је признавање лажне државе од стране фифе. Зар су очекивали да на такву подмуклу гадост неће бити реакција!?

  10. Smisao besmisla. Da su tu zastavu koristili javno , pa i da čovek razume. Prvo je pitanje ko ima pravo da ulazi i snima bilo šta u toj svlačionici bez odobrenja korisnika? A onda i da li je to stvarno snimljeno u pomenutoj svlačionici, kad i ko je to uradio?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.