FK Partizan: Brutalna krađa, u ponedeljak sednica Odbora za hitna pitanja

Ostavite komentar


  1. Partizanovac sam.Koliko je oštećen Partizan,toliko je i Vojvodina.Savo treba da ide.Imamo bolji tim od Zvezde ali konstantno smo iza njih .Nađite boljeg trenera,partizan nema igru .

    1. Savo je dobar trener koliko i Deki Stanković. Znači nule obojica. A da imate bolji tim – imate. I to dosta

    2. I ja sam Partizanovac, ali se ne slažem sa vama. Vojvodina jeste debelo oštećena jer joj nije sviran klasičan penal kada je Banjak igrao rukom na 6-7 metra od svog gola, što je direktno uticalo na rezultat. Što se tiče Partizana sudija jeste prećutao par prekršaja nad Sadikom, od kojih je najvažniji (napad potencijalno opasan po gol Vojvodine) onaj kada je Savo Milošević dobio crvemni karton, ali to je sve. Po posledicama starta (Drinčić nije ozbiljnije povređen) Sumi je možda i mogao da da žuti karton, ali ni crveni karton apsolutno nije greška jer je Suma očigledno brutalno startovao na Drinčića sa namerom da ga povredi (namerno je čitavom težinom tela skočio na Drinčića i pokušao da ga laktom udari u glavu). Ako je iko brutalno pokraden u toj utakmici onda je to Vojvodina, a to što radi Partizan je sramota. Nesposobna uprava i nesposobni trener svoje neznanje i haos koji su napravili u Partizanu pokušavaju da pokriju povikom na sudije i FSS.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.