Bodu protiv Bugarske radovali su se samo selektor i fudbaleri u Leskovcu: „Orlovi“ (pre)rano poleteli, pravi izazovi tek slede u Nemačkoj

Ostavite komentar


  1. Nekako mi je lakše kad naših fudbalera nema na velikim takmičenjima. Mirno gledam prenose. U Kataru smo bili 29. 0d 32 tima. Bojim se sličnog u Nemačkoj.
    Naši košarkaši, letos, pokazali su da mora da se izgara timski. Možda su naša fubalska imena precenjena u našim očima i da, realno, nisu za veće domete.

  2. I ja bih se radovao i pored ovakvog bruka ja!Raduju se zbog premija koje nisu zaslužili.Kakvo je to veštačko radovanje, a onda pravac na splavove.Tamo ste glavne face.

  3. Ko je slagao novinara da su Madjari talentom ispod nas? Soboslai, Salai i Orban su klasu iznad svih naših igrača.
    Batalite više tu mitologiju o našem talentu. Rezultati u poslednjih dvadeset godina to najbolje potvrdjuju.

  4. Koliko reprezentacija sada moli boga da budu sa nama u grupi.Misle to im je sigurna pobeda,.Ovi nasi ako budu igrali ,a ja mislim da hoce ,kao do sada ,onda bolje da i ne idemo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.