Javni servis prenosi meč iz Bačke Topole samo na mađarskom jeziku: Gde i kada možete da gledate utakmice TSC-a i Čukaričkog u Evropi? 1Foto: Srdjan Stevanovic

U četvrtak se utakmicama trećeg kola nastavljaju i druga dva klupska takmičenja UEFA, gde naš fudbal takođe ima predstavnike.

U Ligi Evrope vicešampion TSC dočekuje Frajburg (18.45 časova), a u Ligi konferencije Čukarički je gost Fiorentine (21).

Tim iz Bačke Topole može da pred nemačkog bundesligaša izađe osokoljen remijem s Olimpijakosom na svom igralištu u prošlom kolu (2:2), jer nije klonuo uprkos vođstvu grčkog velikana s 2:0, ali u domaćem fudbalu se spotiče. Bez pobede je na poslednja tri meča Superlige, a u Kupu je ispao već u šesnaestini finala na penale protiv Smedereva.

Čukarički nije blistao od kada je u prvenstvu iznenadio prvaka Crvenu zvezdu na Banovom brdu. Doživeo je u Evropi oba poraza, a izgubio je i u Novom Pazaru u minulom kolu (1:0), iako je, istina, imao više od igre.

Obe utakmice možete da pratite na Areni 1. Prenos meča iz Bačke je i na Drugom programu RTV sa komentarom na mađarskom jeziku.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari