Fudbaleri Crvene zvezde pobedili niški Radnički: Ivanić za tri boda u generalnoj probi pred gostovanje Jang Bojsa u Ligi šampiona 1Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom stadionu niški Radnički rezultatom 1:0 (1:0) u utakmici 10. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su do tri boda došli golom Mirka Ivanića u 13. minutu.

Barak Bahar je za ovaj meč, prvi u prvenstvu posle dve nedelje, napravio jednu promenu u odnosu na susret sa Mančester sitijem – Kraso je krenuo od prvog minuta umesto Rodića.
Posle nekoliko polu prilika domaći su poveli pogotkom Ivanića, koji je odbijenu loptu Vojnovića glavom sa pet metara ubacio u gol.

Do poluvremena nije bilo izrazitih šansi za gol, a u pauzi trener Zvezde Barak Bahar je u igru uveo Lučića, Olajniku i Rodića umesto Krasoa, Bukarija i Mitrovića.

Najbolju šansu u nastavku crveno-beli su imali u 59. minutu kada je Ivanić udarcem sa više od 20 metara pogodio prečku.

U finišu utakmice i gosti su imali nekoliko šansi, a najbolju je propustio Fraj u 89. minutu kada je njegov šut odbranio golman Glazer.

Posle ovog duela Crvena zvezda zauzima treće mesto na tabeli sa 18 bodova, dok je Radnički na 14. poziciji sa sedam bodova.

Naredni meč crveno-beli igraju 4. oktobra, kad na stadionu Rajko Mitić gostuje švajcarski Jang Bojs u drugom kolu Lige šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari