Fudbaleri Partizana spremaju revanš sa Šerifom, a Grobari ustanak protiv uprave 1foto: Starsport

Deo Partizanovih pristalica pozvao sve Grobare na rušenje uprave kluba iz Humske.

Mada je Partizan s igračem manje pobedio prošlog četvrtka Šerif u Moldaviji (0:1) i napravio iskorak ka osmini finala Lige konferencije, navijači srpskog viceprvaka nameravaju da revanš 23. februara iskoriste za protest protiv višegodišnje uprave kluba, predvođene predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Najviše zbog činjenice da je „parni valjak“ toliko zaostao u šampionskoj trci za Crvenom zvezdom da je svima jasno da će i šestu sezonu zaredom ostati bez titule. I ono malo entuzijasta među Grobarima ostalo je bez nade nakon jednog od dva najteža prvenstvena poraza kod kuće u istoriji crno-belih, u kom je novosadska Mladost slavila na Topčidetskom brdu (0:4).

Tim povodom se deo njih, sa južne tribine, gde su stacionirane najorganizovanije i najproblematičnije priistalice Partizana, oglasio putem društvenih mreža. I zatražio podršku u najavljenoj borbi.

„Naš fudbalski klub je doveden u stanje koje više ne možemo i ne smemo da tolerišemo. Uprava FK Partizan na čelu sa Vučelićem i Vazurom gura Partizan u potpunu propast. Svojim neznanjem, nestručnošću i namernim urušavanjem najvećeg kluba na ovim prostorima oni su jedini krivci zašto je Partizan danas u najtežoj situaciji u svojoj istoriji.

Jug u ime svih Grobara i navijača Partizana zahteva momentalnu ostavku kompletnog rukovodstva FK Partizan. Pozivamo sve navijače Partizana da u četvrtak 23. februara u 17 h dođu na plato ispred južne tribine Partizanovog stadiona odakle ćemo krenuti u protest do upravne zgrade na severnoj tribini. To će biti svojevrstan početak borbe protiv uništenja Partizana.

Apel upućujemo svim navijačima Partizana, svim onim „grobarima“ koji su razočarani stanjem u fudbalskom klubu, pogotovo onima koji su mislili i planirali da idu samo na košarku tog dana. Dođite i na fudbal. Pomozite svojim prisustvom da oteramo uništitelje Partizana iz svetinje. Ovo je interes svakog navijača Partizana, bez obzira na godine – od 7 do 77. Vreme je da naš Partizan oslobodimo zajedno. Ustanite ‘grobari’! Za Partizan sve, od Partizana ništa“, napisali su Grobari.

Ostavljajući vremenu da pokaže kojim će se to sredstvima navijači jednog od dva najveća srpska kluba boriti protiv rukovodstva, pod čijom upravom je porastao zatečeni dug. Obzirom na to da im nije prvi put, jer već dugo na mečevima traže ostavke aktuelnog rukovodstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari