Gaćinović: U kakvoj god bio formi, to je Partizan 1Foto: FK Novi Pazar

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović kazao je da će se njegova ekipa hrabro suprotstaviti Partizanu u meču 4. kola Super lige Srbije ne bi li došla do prvih bodova u ovoj sezoni.

On je predstojeći meč nazvao “bitkom dva ranjena orla” jer njegova ekipa još uvek nije osvojila bod, dok je vicešampion Srbije u prethodna dva kola bez pobede.

“Teško nam je kada kvalitetno igramo, ali nemao rezultate, da li smo zaslužili neki bod nije bitno, činjenica je da nemamo nijedan. Činimo sve da mobilišemo ekipu, da ne gledamo na Partizan jer oni i da su u najgoroj formi, oni su Partizan. Gledamo svoje dvorište, da ponovimo dobre stvari, a smanjimo loše, da se ne dešavaju greške koje su nas skupo koštale u ranijim mečevima”, poručio je iskusni stručnjak.

On je istakao da je zadovoljan radom na treninzima i igrom, ali da im to, za sada, nije donelo rezultate.

U meču sa crno-belima neće moći da računa na Luku Ratkovića, a najavljuje da će u timu biti nekoliko promena u odnosu na duel sa Javorom u Ivanjici.

“Težak je raspored, Partizan ima izvanredan individuelni potencijal, pre svega brzinski, tu su Rikardo, Menig, Diabate. Možda su na nekim pozicijama slabiji, ali na nekim su na evropskom nivou, sa igračima koji mogu meč da reše u svakom momentu. Moramo igrati hrabro, muški i pokušati da naplatimo ono što nismo u prethodnim kolima”, dodao je Gaćinović.

Meč 4. kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Partizana igraće se u petak od 18.55 na Džaizkoin areni, bez prisustva publike.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari