Geret Bejl ponuđen Hetafeu 1Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Predsednik Hetafea Anhel Tores izjavio je da im je ponuđen Gereta Bejla kao pojačanje za sledeću sezonu i nije isključio njegov dolazak na „Koloseum Alfonso Perez“ stadion.

„Neko to može shvatiti kao šalu. Pre 45 ili 50 minuta razgovarao sam sa predstavnikom Gereta Bejla. Oni su nam to ponudili. To nije izum. Moramo to da proučimo sa stručnim štabom i sportskim menadžmentom“, otkrio je prvi čovek Hetafea.

Kako piše Mundo Deportivo, Tores je ostavio otvorenu mogućnost da i Bejl i napadač Reala Marijano Dijaz pojačaju njegov tim ovog leta.

„Ne znam da li će doći. Svi dobri fudbaleri su nam interesantni. Ponudili su mi to, ljubazno sam saslušao, a sada ću se konsultovati sa sportskim menadžmentom i trenerom. Sve je moguće“.

Novinari su ga pitali i za dovođenje Rikija Puđa, davnašnje želje ekipe iz Madrida, ali on je priznao da ne postoji nikakva vrsta pregovora sa Barselonom, ni za Rikija Puđa ni za bilo kog drugog fudbalera tog tima.

Bejlu ističe ugovor sa Real Madridom 30. juna i neće ga obnavljati, zbog čega je u potrazi za novim timom sa ciljem da ima minutažu i mesto u startnoj postavi kako bi ostao u formi za Svetsko prvenstvo u Kataru, na koje se nedavno kvalifikovao sa svojim Velsom, a koje se igra u novembru i decembu ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari