Građani na Novom Beogradu pozdravili Đokovića (VIDEO) 1Foto: FoNet/Božana Pavlica

Veliki broj ljudi okupio se večeras na Novom Beogradu, kako bi pozdravili najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića.

Đoković je danas i zvanično postao rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste, čime je oborio rekord koji je do sada držao Rodžer Federer.

Novak taj veliki uspeh proslavlja sa članovima porodice i prijateljima u svom restoranu na Novom Beogradu, a posle vatrometa pozdravio je okupljene građane.

Đoković je stigao u pratnji oca i majke, a naveo je da uspeh koji je ostvario nije samo njegov, već i cele nacije.

Prvi teniser sveta rekao je da je iznenadjen dočekom i zahvalio je svima na podršci. On je dodao da je ovo veliki dan ne samo za njega i porodicu, već i za ceo srpski narod.

„Osećam ogromnu čast, privilegiju, zadovoljstvo i odgovornost da vas predstavljam na najbolji način. Nadam se da uživate, znam da vam kidam živce i sebi kidam ponekad, ali tako je sladje. Da je sve lagano ne bi bilo interesantno. Trudim se da uživam u ovom trenutku koliko god mogu. Gladi i žedji i dalje u meni ima za tenisom, to je sigurno, ali ipak treba proslaviti ovakve trenutke i ovakve dane koji su posebni“, naveo je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari