Gvardiola otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu: Znao sam da nam malo nedostaje da dođemo do preokreta 1Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim pobedio Crvenu zvezdu (3:1) u prvom kolu Lige šampiona, da su napadači domaćih propustili veliki broj šansi u prvom poluvremenu.

– Igrali smo zaista dobro, ali nismo bili u stanju da postignemo gol. Bili smo konstantni u našoj igri sve vreme i na kraju smo pobedili – rekao je Španac.

On je dodao da su napadači njegovog tima krivi za to što je Siti nije postigao gol u prvom poluvremenu iako je uputio 22 udarca ka mreži gostiju.

– Imati toliko udaraca može samo da znači da ste igrali dobro. To što smo nismo dali gol je odgovornost napadača. Da smo dali dva gola u ranoj fazi meča sve bi bilo potpuno drugačije – smatra trener Sitija.

Gvardiola je otkrio i šta je rekao igračima u svlačionici tokom poluvremena.

– Rekao sam im da ne igramo loše i da zaborave na rezultat, da možemo do preokreta, ali je potrebno da pokažu veću dozu staloženosti – izjavio je trener Mančester sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari