Hezonja demantuje pisanje španske Marke: Nisam se ni sa kim ništa dogovorio, pa ni sa Realom 1Mario Hezonja Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Još pre dva dana, španska Marka je objavila da su se Real Madrid i Mario Hezonja sve dogovorili i da će hrvatski košarkaš potpisati dvogodišnji ugovor sa zvaničnim vicešampionom Evrope. Ipak, sam košarkaš tvrdi da ni sa kim nije pregovarao po pitanju dalje budućnosti, pa ni sa Realom.

Marka važi za jedan od najuglednijih lisotva, i mediji usko povezan sa samim Realom, međutim, njihovi izvori ne poklapaju se sa zvaničnim tvrdnjama Marija Hezonje, još uvek košarkaša ruskog Uniksa.

Hezonja se oglasio putem klupskog sajta Uniksa, želeći da demantuje tvrdnje da se dogovorio sa Realom.

„Iskreno, nisam pričao ni sa kim. Znam da su postojale takve glasine nakon što smo eliminisani iz Evrolige i verovatno je određeni broj klubova, zaključno sa učesnicima Fajnal fora, pokazao interesovanje da me potpiše za završnicu tekuće ili narednu sezonu. Ništa nisam čuo o tome i drago mi je što nisam otišao, jer sam iskreno želeo da osvojim VTB ligu i okončam sezonu u Kazanju. Menadžeri i agenti nikada nisu pričali sa mnom o ponudama jer su znali da želim da ostanm uz tim, stručni štab i klub. Uniks mi je dao mnogo. Ove sezone sam bio njegov lider. Kao takav, nisam moralno mogao samo da nestanem i ostavim klub na cedilu. Videćemo šta će biti preko leta, ali trenutno ne vodim nikakve pregovore i potpuno sam fokusiran na seriju sa Lokomotivom Kubanj“, tvrdi Hezonja.

Hezonja se u Evropu vratio u februaru prošle godine. Proveo je polusezonu u Panatinaikosu, a onda je minulog leta potpisao za Uniks iz Kazanja. Beležio je 12,8 poena u proseku kao član „zelenih“ iz Atine i 14,3 poena po meču ove takmičarske godine u dresu ruskom tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari