Huligani Fiorentine vređali Vlahovića 1Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Dušan Vlahović odlučio je da posluša svoje menadžere i ne produži ugovor sa Fiorentinom, uprkos tome što mu je ponuđeno četiri miliona evra po sezoni. Ovakav potez srpskog napadača razgnevio je deo navijača „ljubičastih“ koji su, čini se, samo dočekali prvo lošije izdanje Vlahovića, upakovano u nedavni poraz Fiorentine u Veneciji (1:0) kako bi demonstrirali sovj gnev ali i primitivizam.

Dušan Vlahović bio je meta teških uvreda i psovki od strane dela od 750 navijača koji su se u ponedeljak uveče našli na tribinama!

Desilo se to posle utakmice, u momentu kada je Vlahović prišao tribini da pozdravi one koji su doputovali u Veneciju. Dobar deo navijača je aplaudirao i dao podršku najboljem strelcu, ali je deo reagovao ljutito, rezignirano što je dovelo do neprijatne situacije.

Da situacija ne eskalira ozbiljnije potrudio se Vlahovićev saigrač Lorenco Venuti koji je prvi dotrčao i odgovorio pobunjenom delu publike da ne treba da vređaju Srbina.

Roko Komiso, gazda kluba, posle Vlahovićevog odbijanja jako, jako velikog ugovora“, rekao je da je spreman da ga zadrži do kraja ugovora koji ističe 2023, na stadionu Artemio Franki.

Uvrede dela navijača usmerene prema Vlahoviću prokomentarisao je njegov bivši saigrač Borha Valero.

“Očigledno je da navijači osećaju dozu gorčine. Protiv Venecije je premalo bio aktivan s loptom, nije bio u meču na način na koji se to očekuje. Mogao je da pruži mnogo više“, poručio je iskusni vezista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari