Iskreni Kokinakis: Novak me je odrao 1EPA-EFE/NEIL HALL

Australijanac priznao da nije imao šanse protiv osvajača 20 grend slemova.

Novak Đoković je za samo 123 minuta dobio tri seta – 6:1, 6:4 i 6:2 i plasmanom u treće kolo Vimbldona nastavio odbranu titule, pa Tanasiju Kokinakisu nije ostalo ništa drugo nego da se naklonu svom „dželatu“.

“Težak meč, nisam najbolje odigrao. Nisam uspeo da sprovedem svoje zamisli u delo, dok je on sve radio kako treba. Ovo je bio saobraćaj u jednom smeru. Frustrirajuće… Odrao me je“, istakao je momak bez dovoljno iskustva igranja protiv kolega top klase.

„Možda protiv Marija u Dejvis kupu. Ovog puta je bilo zaista teško, činilo se da je teren spor. Naravno da je Novak dosta uticao na takav moj utisak, ali loptica jednostavno nije završavala tamo gde sam želeo. Bio je predobar danas, nije mi dozvolio da se oslobodim i igram svoju igru. On vas prosto tera da se mnogo trudite oko svega i odlično se kreće. Veoma težak meč“.

Trenutno 79. na ATP listi prognozira još jedan šampionski ples Srbina na londonskoj travi.

„Ako bude nastavio da igra ovako, nadam se da ne. Ako ga neko bude nadigrao kada ovako dobro igra, znači da sam ja mnogo dalje nego što sam mislio. Nadam se da se to neće desiti“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari