Iz Radnika uoči derbija poručuju: Vranjanci dobro došli u Surdulicu 1

U 15. kolu Super lige Srbije u fudbalu prvu zvaničnu utakmicu na Gradskom stadionu u Surdulici odigraće domaći Radnik i Dinamo iz Vranja na čiju se klupu posle dva meča pauze vraća trener Dragan Antić.

– Radujemo se ovom meču, koji bi trebalo da bude fudbalski praznik i mi ćemo sve učinti da i tako bude. Očekujemo da u naš grad stignu i navijači Dinama iz Vranja naše prve komšije, a neka pobedi bolji – poručuju iz surduličkog kluba.

Na klupu Dinama iz Vranja posle dva meča suspenzije vraća se „alfa i omega“ kluba Dragan Antić „Recko“, koji bi sigurno da je bio na trenerskom mestu, mimo prestroge kazne od strane Disciplinske komisije FSS i bez prava na žalbu , pomogao klubu ponajviše u utakmici protiv Proletera iz Novog Sada u kome su Vranjanci poraženi u 14. kolu rezulatom 2:4 (1:1).

Antić, je u svojim prethodnim javnim istupima proziao Novicu Tončeva, presednika Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije (FSRIS) da „radi na štetu kluba iz Vranja“, što je Tončev demantovao u izjavi za portal Danasa.

Utkmica izmedju Radnika i Dinama svakako da će biti prava provera fudbalskih snaga dva kluba obzirom da i Surduličanima ne „cvetaju ruže“ u dosadašnjem toku prvenstva i da imaju „samo“ pet bodova više, od debitanta u prvoj fudbalskoj diviziji – Dinama. Klub iz Vranja nalazi se na poslednjem mestu tabele sa 7 bodova iz 14 utakmica u kojima su zabeležili dve pobede i jedan remi, uz gol razliku 7:30.

Meč izmedju Radnika i Dinama u 15. kolu Super lige Srbije igra se u subotu od 16 sati na Gradskom stadionu u Surdulici. Gradski stadion u Surdulici zvanično može da primi nešto više od tri hiljade gledalaca, i u skladu sa time treba očekivati uzbudljivu fudbalski meč uz prisustvo najmanje dve hiljade gledalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari