Vučić igra za raju i ne zanemaruje taktiku: Ovo je spisak sportista koji su podržali izbornu listu SNS

Ostavite komentar


  1. Fino vi ste sportisti i nebi smeli da pripadate nijednoj stranci. Pitače vas vaša deca gdeste bili i koga ste podržavali kad budu vračali kredite koje je vlast koju vi podržavate uzimala. A i nije loše da postoji ovaj spisak možda če nekome nekad da zatreba. Sram vas bilo kao sportiste koji su stali na jednu stranu. Pogledaj te se u ogledalo ako imate kuči i ako vas nije sramota.

  2. Mnogi od njih su bivši i penzionisani. Međutim, jedno znam, sve i kad bi svi sportisti ove zemlje dali glas njemu, bio bih mu opozicija. Oni imaju beneficije, shvatam. Zlo ostaje zlo.

  3. Ja nisam imao nerava da pažljivo sve pogledam ali ono što sam video sem Jokića i Marijanovića(veliko razočarenje) i ovog nazovi košarkaša iz Zvezde Lazića ostali sve su „UMIRovljeni“ propali bivši košarkaši. od fudbalera sam video Onog bilmeza Tošića a ako još nekog ima meni totalno nepoznati. Od vaterpolista isto sam video bivše propale likove(izvinjavam se ako sam nekog propustio da vidim). rvače, i ostale marginalne sportove ne pratim tako da ne znam te likove. Sve u svemu lumperproleterijat osim ova prva dva lika koje su veliko razočarenje. Niti ću ikada geledati niti čitati o njihovim uspesima. Za mene su nula kao ljudi!

  4. Velika većina ovih sa 40 godina ide u penziju a ti gedžo rmbači do 65 a ako zatreba uskoro i do 67-70 godina

  5. Veljko Ražnatović, eee moja Srbijo, moji sportski radnici s kim ste se u koo uhvatili!

  6. Svima sa spiska koji imaju nacionalne penzije oduzeti im, ostalima trajna zabrana da ih steknu. Nauk za ubuduce.

  7. Od svih njih niko ne bi mogao jedan pismeni zadatak da napiše. Zašto se sportisti mešaju u politiku? Zato što ne bi mogli jedan pismeni zadatak da napišu. Potpisaće i Miljana Kuljić.

  8. Zdrava Politika se vodi glavom i zdravim Mozgom, a ovi na spisku, SVE rade samo Rukama i Nogama, dakle sta reci, kakva podska ? I kome podrska ? Ko radi za drugoga (Evropu) a za svoga: Radnika, Seljaka, trgovca, Sumara, penzionera ( Laz je da penzionerima se POVECAVAJU penzije, nego se POMALO vracaju od dana „otimanja“) i da ne nabrajam. Za priznati je samo koliko-toliki napredak u Zdravstvu, autoputevi, (za Evropske potrebe) Beograd na Vodi, za potrebe tajkunskog tipa, sigurno ne za prosecnog gradjanina), Stadione, za ciju protuvrednost se moglo bar dve-tri fabrike izgraditi i dati ljudima zaposlenje), za koje se nikada nece znati koliko je otislo novca od svakog nas pojedinca, pa i kada odemo na taj stadion, placat cemo povelike cene, kao da smo u Dubaiu. Ko za takve glasa, neka nema ni parce hleba, jer lakse ce preboleti svoju nepromisljenost ! Pita svojevremeno Novinarka zenu u Vranju: Pa evo dobiste 20000 dinara pomoci, a oni „gore“ i neznaju koliko su nas vec ojadili, a ona ce: Pa i ako su, ali 20000 din, nije malo ! Eto takve SNS ima podrzavaoce i glasace, uboge i jadne, a dali Drzava Srbija nije za BOLJE, neka Narod otvori oci !

  9. Vašim potpisom ste izbrisali sve što ste u sportu postigli!!!!!!TUŽNO I ŽALOSNO Vrhunski aktivni sportisti-SRAMOTA,trebali ste ostati u sportu,bez javnog istupanja i potpisa za vlast koja tera pamet ove zemlje iz ,,SVOJE ZEMLJE“.ONI NISU HTELI U TU VAŠU NAZADNU STRANKU,ZATO NISU NI DOBILI PRILIKU ZA POSAO.Mnogi od vas su bili i idoli nekima.Budite sigurni da to više nećete biti……..

  10. Ја мислим да би ви сви који критикује те оне који не мисле као ви требало да се стидите.Свако има право на своје мишљење.

  11. Lepo je to, u javnosti ucenjivati ljude ukradenim privatnim snimcima, divna ljudska osobina, zato i podrška ovih ljudskih heroja….

  12. Svi ovi komentari su prožeti neverovatnom mržnjom.To nije dobro.Mržnja nikome dobra nije donela.Mržnja blokira mozak i izazova pogrešne odluke.Mržnja više štete donosi onome ko mrzi nego onome koga mrze.Najlakše je mrzeti a to razara.

  13. Samo fali Cristiano Ronaldo.On je skup ovi naši su jeftini brukaju se.Kada bi živeli u Srbiji jedan dan običnog gradjanina promenili bi mišljenje.

  14. Oni nisu bas ni najbistriji deo ovog drustva.
    Videli smo Sapica i njegovo izrazavanje, ovi su jos gori.
    Sve ih Vucic kupio od NASIH PARA.
    PODRZITE VI VASEG GAZDU AL NASE PARE VRATITE NAMA!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.