Iznenađenje, što da ne 1Foto: Nikic

Pre meč sa Crvenom zvezdom atmosfera u timu Zlatiboraca je odlična i očekuje se da utakmica bude pravi sportski doživljaj, uz pristojno i sportsko navijanje.

– Posle tri uzastopne pobede, na korak smo do plasmana u plej-of. Očekujem da pružimo što bolji otpor našem predstavniku u Evropi, a potajno se nadamo da ćemo biti u prilici da napravimo iznenađenje, kazao je za Danas Rajko Pelverović, predsednik uprave KK Zlatibor.

Dodavši da očekuje podršku navijača i pune tribine, jer u goste dolazi trenutno najbolja košarkaška ekipa, ali i zbog toga što njegov tim postiže najbolje rezultate u istoriji tog kluba, Pelverović je poručio da očekuje pravi spektakl.

Vanja Guša, trener Zlatiboraca, uz komplimente rivalu, rekao je i da priželjkuje pobedu.

– U goste nam dolazi veliki evropski i srpski klub sa kojim smo u istom rangu takmičenja i nadam se da će se igrati lepa košarka i da će biti dobra atmosfera, a sjajno je i to što se na Zlatiboru, ali i u užičkom kraju zbog uspeha užičke Slobode, ponovo igra najkvalitetnija košarka, rekao je Guša dodavši da u timu, najverovatnije, neće biti Veličković.

Milan Stamatović, predsednik opštine, koja svesrdno podržava svoj košarkaški tim, navodi da je takmičenje Zlatiboraca u najvišem rangu i gostovanje najboljih srpskih klubova, veoma značajno za malo mesto kakva je Čajetina.

– Mi smo se navikli na to da se na Zlatiboru pripremaju velike ekipe, poput Zvezde, Partizana, ali i drugih evropskih timova, ali novo je to da se na Zlatiboru igraju prvenstvene utakmice, zahvaljujući uspehu naših košarkaša, kazao je za Danas Stamatović.

Tmušić: Očekujem pobedu

– Možda sam neskroman, ali očekujem pobedu našeg tima. Siguran sam u to da nećemo spustiti gard i da će Zvezda i svi ostali timovi morati dobro da se potrude da bi odneli bodove sa Zlatibora. Neće im biti lako, kao što ni drugima do sada nije bilo lako u susretima sa nama, jer se ne predajemo, poručio je Ivan Tmušić, kapiten Zlatiboraca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari