Jokić "nije iznenađen" Ol star draftom: "Ni ja ne bih izabrao sebe" (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/GEORGE FREY SHUTTERSTOCK OUT

Ove godine NBA Ol star timovi su birani neposredno pre početka utakmice a dvostruki MVP Nikola Jokić je izabran tek kao sedmi među starterima, iako je na putu da priznanje najkorisnijeg igrača NBA lige ponese i treći put za redom.

Rezervni igrači za razliku od dosadašnjih „Ol-star“ utakmica su birani prvi, a za kraj su ostali starteri.

Nikola Jokić je prakitčno sam sebe izabrao u tim Lebrona Džejmsa. Kada je Lebron trebalo da izabere poslednjeg startera Jokić je samo ustao i priključio se njegovom timu pre nego što je Džejms i počeo da govori.

Popularni Kralj je samo prihvatio situaciju takvu kakva jeste jer niko se neće buniti da u svom timu ima dvostrukog uzastopnog MVP-a najjače košarkaške lige na svetu.

Kada je Jokića jedna novinarka upitala da li je bio iznenađen što je izabran kao sedmi na Ol Star draftu, s obzirom na to da je aktuelni MVP, on je odgovorio „Ni ja ne bih izabrao sebe, nisam ja za ovakve utakmice“.

Da ne voli da igra ove revijalne utakmice potvrdio je i na terenu sa svega četiri poena, pet skokova i šest asistencija.

Trener Denver Nagetsa Majkla Maloun prokomentarisao je potez svog igrača koji je sam sebe izaberao u tim Lebrona Džejmsa.

Maloun je rekao da se posle tog poteza Jokić osećao loše jer nije video Laurija Markanena na bini koji je ostao poslednji.

Jokiću je ovo peti put da učestvuje na Ol Star utakmici NBA lige, a treći put za redom je izabran kao starter. U sezomni trenutno beleži gotovo 25 poena po meču, 11 skokova i nešto preko 10 asistencija i na doborm je putu da treći put za redom bude proglašen za najkorisijeg igrača lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari