Jović očarao trenera Fiorentine 1EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Vinćenco Italijano ishvalio svog novog centarfora.

Minulog vikenda je krenula nova sezona Serije A, a Luka Jović je posle rastanka sa madridskim Realom svoju epizodu u Italiji i Fiorentini započeo golom u pobedi nad Kremonezeom (3:2).

„Jović je bio izvanredan u prvom poluvremenu. Želeo sam da ga ostavim svih 90 minuta na terenu kako bi popravio kondiciju. Srećan sam zbog gola, odlično se razumeo sa saigračima. Mogao je da postigne još dva gola, ali u redu je. Videćemo hoće li igrati u četvrtak, imamo druge igrače koji su na 100 posto“, izjavio je šef stručnog štaba kluba iz Forence.

Duel drugog kola prvenstva, sa Empolijem u nedelju, odnosno meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencije, u četvrtak sa holandskim Tventeom, nove su prilike za vraćanje u život 24-godišnjeg napadača.

Jović je čak šest godina u svojoj kratkoj karijeri proveo u inostranstvu, tako što je iz Crvene zvezde otišao u portugalsku Benfiku, a odatle u nemački Ajntraht, koji ga je kao prvu zvezdu tima bogato prodao rekordnom osvajaču Lige šampiona, ali Jović se nikada nije snašao na „Santijago Bernabeu“, pa je ovog leta obukao ljubičasti dres.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari