Juče Šimunić, danas Lovren i Brozović, sutra…: Zašto hrvatski fudbaleri povremeno mešaju patriotizam i fašizam?

Ostavite komentar


  1. Svaki uspeh hrvatske reprezentacije jača desničare u Hrvatskoj i raspamećuje ih u svojoj strasti. Sasvim drugačije posledice ima, na primer, uspeh francuske reprezentacije jer on znači šamar u lice rasistima u Francuskoj.

  2. sve je ok ali ko ne kaze nista o Vucicevom sto za jednoga
    kako ga nije sram da druge kritikuje

  3. Postoji razlika izmedju fasizma i nacizma. NDH je bila nacisticka tvorevina a ustase su bili nacisti.

  4. Nerazumem, sta je to supljoglavost ? Dali su to oni koji govore a neznaju sta kazu, ili oni sto pogresno, a namerno, manifestuju i prevode u nasledjenost, dizu u visine, dice se prkosom ili su to oni, kojima je to duhovna hrana ? A ko su oni, koji uopste obracaju paznju na te primitivne budalastine. Pa kada izlazis iz WC-a, spusti poklopac i pusti vodu, jer tek tada si zavrsio „posao“ ! I ne okreci se vise po tom „poslu“ !

  5. Pa u Hrvatskoj svaki ovakav istup povuče veliku medijsku pažnju i kritiku, nego šta li ćemo mi sa Srbijom u kojoj je javno zabranjeno spominjanje Srebreničkog genocida i ostalih teških zloćina? Da počistimo sopstveni dvorište pa tek onda da se dijele lekcije komsijama?

  6. Sada ce neko da vam pise kako su srbi skloni mitomaniji, da pozurimo u NATO da su rusi zli I da moramo da priznamo Kosovo. A onda kada dodje ovako nesto, sto treba biti samarcina otreznjenja, oni postavljaju teze kao moje dete od 6 godina. Koje u sustini vezba da govori. Aj da ste zivi i zdravi.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.