(FOTO) "Biću šampion i daću gol, ljubavi": Kako se Di Mariji "javilo" šta će se desiti u finalu sa Francuskom 1EPA-EFE/Georgi Licovski

Fudbaler Juventusa dan ranije obavestio svoju suprugu da će 18. decembra uveče, kao i cela Argentina, imati razloga za veliko slavlje.

„Ljubavi, postaću prvak sveta. To je zapisano. Postići ću pogodak. Zapisano je kao „Marakana“ili „Vembli“. Idi i uživaj sutra, jer ćemo biti prvaci sveta. Nas 26 ovde i naše porodice to zaslužuju“, napisao je Anhel di Maria uoči spektakularnog višečasovnog duela na „Lusail“ stadionu u Dohi.

Lionel Mesi je sa svojom družinom vratio u Argentinu titulu planetarnog prvaka, posle bezmalo četiri decenije šampionskog posta, a „vidoviti“ Di Marija je izdejstvovao prvi penal, pa posle toga sam, pogotkom iz igre, duplirao vođstvo Gaučosa. Odnosno, uradio sve što on i njegova reprezentacija nisu na Mundijalu u Brazilu 2014. godine.

 

Koliko je ovaj poznati Arrgentinac i osvajač Lige šampiona sa madridskim Realom, pre osam sezona, zaista verovao u srećan kraj učešća na takmičenju potvrđuju i objavljeni skrinšotovi pomenutih prognoza, poslatih njegovoj lepšoj polovini.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari