(VIDEO) Lude scene u Buenos Ajresu: Ljudi skaču sa mostova da bi upali među nove svetske prvake, jedan čovek povređen 1EPA-EFE/Alan Eidelstein

Neverovatne scene na „proputovanju“ Lionela Mesija i ostalih fudbalskih reprezentativaca kroz prestonicu Argentine.

U Buenos Ajresu već drugi dan traje proslava titule svetskog prvaka u fudbalu, a vrhunac ulične žurke širom zemlje je autobuska vožnja igrača i struke.

Kroz masu od nekoliko miliona ljudi, od kojih neki ne biraju način da se što više približe momcima, koji su posle skoro četiri decenije trofej vratili u ovu državu Južne Amerike.

Tako su dvojica navijača izabrala skakanje sa jednog od mostova, kako bi kao upali među Lionela Mesija i druge argentinske fudbalske bogove.

Jedan „padobranac“ je usnimljen kako uspeva u svojoj nameri, dok se na istom video zapisu uočava kako nes(p)retniji promašuje vozilo i pada pored autobusa.

Informacije sa lica mesta kažu da je doživeo povrede usled skoka sa velike visine, na glavu, te da je odnet na nosilima, ali da je imao sreće da ne nastrada, jer je okrznuo prolaznike.

Međutim, zbog ovog incidenta, nepregledne mase i masovnog guranja policijske snage su, zarad opšte bezbednosti, sprečile dalji kontakt bliske vrste.

 

„Ne daju nam da pozdravimo sve te ljude koji su se okupili oko Obeliksa. Bezbednosne organizacije ne dozvoljavaju da anstavimo put autobusom. Hiljadu izvinjenja u ime svetskih šampiona, u ime svih iz reprezentacije. Ovo je sramota“, oglasio se na Tviteru prvi čovek argentinskog fudbalskog saveza nakon evakuacije igrača helikopterom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari