Kevin Panter u četvrtak ide na kontrolu 1Kevin Panter foto Olivier D Almeida Metropolitans ec21

Odigrao je dobar meč protiv Metropolitana, ali je zbog povrede Kevin Panter morao da propusti duel sa Cedevita Olimpijom. Amerikanac neće biti spreman ni za sutrašnji duel sa Slaskom (20.30) u okviru sedmog kola Evrokupa, u Beogradskoj areni.

Jasno je da u pozicionoj igri, Kevin Panter daje poseban doprinos u napadu crno-belih. Ipak, povreda je takve prirode da iziskuje oprez i postepeno vraćanje u igrački ritam.

„Svi su u redu osim Pantera. Kevin neće biti u timu. Procena lekara je da bi treba da uradi još nekoliko terapija. U četvrtak bi trebalo da ode kontrolu, na osnovu tog testa ćemo odlučiti da li će se priključiti uobičajenim treninzima sa ekipom. Panter je sigurno jedan od naših najboljih igrača, pre svega napadački, ali mi smo na utakmici sa Cedevita Olimpijom postigli 89 poena. Odbrana je bila problem. To je nešto što je evidentno bilo loše, pritom su gosti odigrali izvanredno. Bili su strpljivi, gradili napade, imali izvanredne šuteve i zasluženo su pobedili“, otkrio je trener Željko Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari