Željko Obradović posle pobede nad Podgoričanima: Brinu izgubljene lopte i skok, ali piše se pobeda 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle prve utakmice polufinala plej-ofa ABA lige u kojoj je njegov tim pobedio Budućnost sa 78:67 da je njegova ekipa napravila puno grešaka, ali da je najvažnije to da je povela u seriji.

– Pobedili smo i to je najvažnije. Odbrana je bila na visokom niovu, ali je bilo i problema, imali smo mnogo izgubljenih lopti, dozvolili smo mnogo ofanzivnih skokova. To su stvari koje moramo da ispravimo. Hvala navijačima na podršci i želim im da se odmore tokom praznika – rekao je Obradović.

On je dodao da Jaramaz i Koprivica nisu bili u timu zbog povreda.

– Jaramaz ima problema sa nogom, ne može da trenira, videćemo šta će se dešavati u periodu koji sledi. Balša Koprivica nije bio u timu zbog povrede koju je doživeo na poslednjem treningu. Verujem da će biti spreman za Podgoricu.

Trener crno-belih rekao je da je njegova ekipa pravila greške u skoku i imala previše izgubljenih lopti, ali da je kontrolisala rzultat.

– Budućnost je stigla do minus četiri u samoj završnici, ali nisam ljut jer smo promašivali iz otvorenih pozicija. Rekao sam da me muče izgubljene lopte i ofanzivni skokovi rivala. Imali smo problema, ali smo uprkos problemima kontrolisali dešavanja na parketu – izjavio je Obradović.

Naredni meč ova dva kluba će igrati 7. maja u Podgorici, a ukoliko trijumfuje Budućnost majstorica je na programu 10. maja u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari