„KK Hercegovac“ – najlepša sportska priča u Srbiji ove godine: Kako je klub iz malog vojvođanskog sela stigao do završnice Kupa Radivoja Koraća?

Ostavite komentar


  1. Zaista sam se lepo osećala dok sam čitala o momcima iz mog rodnog sela, možda pristrasno ali rezultati govore da je to selo kršnih i pametnih, u svoje vreme pre petnaestak godina radeći na knjizi najbolja sela Srbije, bio je kuriozitet da je tada iz sela poniklo 25 doktora nauke, a ova nova brojka govori da se taj trend nastavlja. Kad sam bila bila mlada, tamo negde 80 godina u selu su bile odigravane čuvene Gajdobranske igre… Selo za ponos. A ovim momcima, unucima moje generacije sve čestitke. BRAVO MOMCI.

  2. E ovo je slika i prilika kakav sport treba da bude i kako se igra i navija za klub. Zelim vam puno sportske srece. Pozdrav

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.