Kada i gde možete da gledate meč između Žalgirisa i Partizana u okviru Evrolige? 1Foto David Damnjanovic/STARSPORT

Košarkaši Partizana gostuju Žalgirisu u okviru 14. kola Evrolige i žele da nastave pobednički niz u najkvalitetnijem klupskom košarkaškom evropskom takmičenju.

Partizan ima skor 7-6 i posle dugo vremena ima pozitivan skor u Evroligi, a isti će želeti da podeblja novim trijumfom, ovog puta u „Žalgirio Areni“.

Trener Željko Obradović imaće na sutrašnjem meču mnogo više opcija nego što se to činilo koji dan ranije pošto su se u avionu za Litvaniju našli Džejms Nanali, Zek Ledej kao i Ognjen Jaramaz.

Oni se nakon meča sa Studentskim centrom nisu fizički bili najspremniji jer su imali neke sitne povrede, ali će svakako njihovo prisustvo na parketu mnogo značiti crno-belima na teškom gostovanju u Litvaniji.

Ono što je sigurno jeste to da Uroš Trifunović i Frenk Kaminski još uvek nisu zalečili povrede butnog mišića, odnosno rebara, kao i da će Aleksa Avramović duže odsustvovati nakon što je na meču sa Armanijem polomio nogu.

Utakmica između Žalgirisa i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova, a možete je direktno gledati na kanalu Sport Klub 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari