Klop: Znam da Nunjez nije srećan, ali sad se osmehuje 1foto EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbaleri Liverpula u nedelju su u Njukaslu stigli do pobede posle velikog preokreta – i to sa desetoricom igrača.

Virdžil van Dajk je dobio direktan crveni karton u prvom poluvremenu, a u drugom su “Redsi” golovima rezerviste Darvina Nunjeza uspeli da dođu do velike pobede. Menadžer ekipe Jirgen Klop posle osvajanja tri boda govorio je za medije, pre svega o Nunjezovom statusu u timu, piše Sport Klub.

Liverpul sada ima sedam boodva iz prva tri kola.

“Bio je to supernastup Nunjeza! Očigledno je bio motivisan od samog starta. Jasno je da nije zadovoljan situacijom, ali dao je dva gola i ne može da skine osmeh sa lica. Početak je sezone, a mi moramo da pronađemo stabilnost i rezultate. Darvin će igrati, ne sumnjajte u to, svaki igrač nam je neophodan. Trenutno treba da nađemo stil igre”, rekao je Jirgen Klop posle pobede na “Sent Džejms Parku”.

Nunjez nije imao dobru prvu sezonu u Liverpulu, u koji je stigao sa velikim očekivanjima. Prve svega, u klubu su se nadali da će biti zamena za Sadija Manea, koji je otišao u Bajern. Međutim, sada je iz kluba otišao i Roberto Firmino, a ostaje da se vidi ko će vući “teret” u napadu osim Mohameda Salaha.

“Nismo dobro počeli utakmicu, ali smo zaigrali bolje posle crvenog kartona. Na poluvremenu smo imali osećaj da je nešto moguće. Nije nam bilo potrebno previše sreće. Bio je to zreo nastup – i Nunjeza i čitavog tima”, rekao je nemački stručnjak.

U narednoj rundi protivnik Liverpulu biće Aston Vila na “Enfildu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari