Korejac postaje najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde 1Foto: EPA-EFE/Neil Hall

Crveno-beli imaju rok do kraja dana da završe posao sa Olimpijakosom.

Hvan In Bom postaće najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde. Reprezentativac Južne Koreje želi da napusti Olimpijakos po svaku cenu i tu činjenicu žele da iskoriste crveno-beli.

Naime, Korejac je nezadovoljan zbog odnosa koji uprava ima prema njemu. Odbio je da trenira sa prvotimcima i poslednjih dana radi po posebnom programu.

Zvezda je uveliko u pregovorima sa Atinjanima i trenutno se radi na modelu isplate obeštećenja, koje bi trebalo da bude istorijskih 5.000.000 evra. Uprava iz Ljutice Bogdana na dobrom je putu da odobrovolji kolege iz Olimpijakosa i obeštećenje isplati u tri godišnje rate.

U Zvezdi imaju rok do kraja dana da završe posao kako bi In Bom bio registrovan za mečeve Lige šampiona.

Reprezentativac Južne Koreje igra na mestu zadnjeg veznog i njegovom dolaskom crveno-beli bi rešili najkompleksnije pitanje. In Bom bi trebalo da potpiše ugovor na čak četiri godine. Za njega je postojalo interesovanje iz Liga petice, pominjala se mogućnost odlaska u Dinamo iz Zagreba, Panatinaikos… ali je na kraju Crvena zvezda bila brža i konkretnija.

Realizacijom transfera, In Bomova kupovina nadmašiće ulaganje u angažman Osmana Bukarija plaćenog 3.000.000 evra.

Podsetimo, crveno-beli su na pozajmicu iz Bazela doveli štopera Nasera Đigu, a očekuje se da do kraja perioda predviđenog za registraciju igrača za Ligu šampiona bude ozvaničena i kupovina Šerifa Endijaea, napadača Adane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari