Crno-bela košarkaška sekcija i njen poreski dug: Vučić otkrio da je dobročiniteljska akcija „Jedan Partizan imamo“ zloupotrebljena

Ostavite komentar


  1. Gospodine predsedniče nije sve u novcu koji država izdvaja za ove klubove. Mogu se državni projekti „gurati“ i na druge načine , a upravo to se radi sa SD“CZ“.

  2. Sada bi trebalo Ostoja predsednik da se oglasi,i da se zna da li su uplatili pare koje su prikupili od navijaca ili nisu.

  3. A vi sad odjednom verujete predsedniku svaka cast. Za zvezdu moze i predsednik da se podrzi. Treba vas ugasiti jel nema vajde od vas jer ste isti kao i informer kako vam odgovara prodajete se. Sramno

  4. „Vucic je u trenutku razdrazenosti …“. Cime je to Vucic bio razdrazen. Skandiranjem navijaca? Pa za to je sam kriv. Hvalio se kako je on bio „vodja navijaca“. Vodja je bio Arkan a drugi su bili vodonose. Danasnji „navijaci“ CZ su vojno krilo SNS. Umesto policije zavrsavaju poslove oko obezbedjenja SNS a rade i na rasturanju opozicionih skupova. Puno je sprega izmedju „vodja navijaca“ i SNS. Svi to u ovoj Drzavi znaju.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.