Kostić posle prvenca za Juventus: Radim dobar posao sa Dušanom 1EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Srpski reprezentativci obeležeili pobedu Stare dame u poslednjem kolu Serije A.

Juventus je u nedelju dao tri gola Bolonji, a u strelce su se upisala oba fudbalera sa naših prostora, najpre krilni vezista Filip Kostić a onda i napadač Dušan Vlahović.

S tim da je drugi namestio pogodak svom zemljaku i obavio pola posla u postizanju njegovog prvenca od letošnjeg transfera u Torino iz redova nemačkog Ajntrahta.

„Radim dobar posao sa Dušanom, zahvalio sam mu se na asistenciji i nadam se da ću sledeći put moći da uzvratim. Veoma sam srećan zbog svog prvog gola, jer je ova utakmica veoma važna za tim“, rekao je 29-godišnji igrač sredine terena iz Kragujevca.

Ovim trijumfom je najtrofejniji italijanski klub završio je seriju loših semtembarskih rezultata, od jednog poraza i dva remija.

„Sada moramo da zaboravimo sve što se desilo u poslednjih mesec dana, da gledamo napred i da se pripremamo za sledeći meč u Ligi šampiona“, dodao je Kostić.

Naši Orlovi i njihovi kluoski saigrači na teren se vraćaju 5. oktobra, kada im u goste dolazi Makabi iz Haife u utakmici 3. kola grupne faze LŠ.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari