Kraća, ali skuplja kazna 1Dragan Antić Foto: STARSPORT

Ostao je bez komentara predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Antić nakon odluke disciplinskih organa FSS, na žalbu koju je uložio povodom petnaestomesečne suspenzije, novčane kazne od 600.000 dinara, i uslovnog oduzimanja tri boda ukoliko se u narednih godinu dana ponovi njegovo ponašanje.

Najnovijom odlukom drugostepenog disciplinskog organa FSS, Antiću je suspenzija umanjena za tri meseca, pa će funkcije u fudbalu moći da ponovo obavlja od novembra ove godine. Novčani deo kazne sa 600.000 dinara uvećan je za dodatnih 400.000 hiljada, pa iz kase Dinama sada treba uplatiti bezmalo deset hiljada evra. Rokovi su jasni, pa ukoliko novac ne bude na vreme doznačen na adresu FSS, može uslediti i suspenzija kluba.

„Nemam komentar na ovakvu odluku“, izjavio je Antić za lokalne portale, očigledno razočaran ovakvom odlukom ljudi iz FSS. Koliko do pre nekoliko dana u vranjanskom klubu, računali su da je stvar „rešena“, pogotovo nakon što je sam Antić na miting „Budućnost Srbije“ u centru Vranja, u društvu navijača i trubača pozdravljao čoveka zbog koga je, kako tvrdi, „ušao u SNS i politiku“.

Antić je kažnjen zbog vređanja sudija, funkcionera FSS, uprave Radnika iz Surdulice, novinara, kao i zbog u dva navrata pokušaja povlačenja ekipe sa terena. I kada je vređao funkcionere, imao je podršku najvatrenijih pristalica Dinama, pa je od njih dobio i pesmu na poklon. Sada će morati da utakmice kluba čiji je alfa i omega, u debitanskoj sezoni i borbi za opstanak u skladu sa izrečenom kaznom, posmatra iz daleka. Tim će sa klupe predvoditi Radmilo Jovanović, uz pojačanje liku Saše Ćurčića Đanija, kao i potpredsednika kluba Ace Lukasa, koji je imenovan za funkcionera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari