Krivična prijava protiv jednog od direktora u „Telekomu“ zbog nasilničkog ponašanja na utakmici

Ostavite komentar


  1. Nije D.M maloletan da mu se objavljuju inicijali vec je poznati direktor telekoma koji je poznat jer je vec jednom nasrnuo na Mariniku Tepic. Vec je sklonjen video prilog o njegovom divljanju. Nemojte vise da se pravimo ludi.

  2. Sta se to sakriva pod inicijalima ?
    „Kako se na snimcima sa društvenih mreža vidi izvršni direktor Telekoma zadužen za ljudske resurse Draško Marković bio je u prvom redu na utakmici Crvene zvezde i Partizana u hali „Aleksandar Nikolić“. Bio je jedan od najžustrijih među onima koji su napadali igrače Partizana dok su se oni zagrevali. Ovaj podatak je u suprotnosti sa onime što je Zvezda saopštila prethodne noći kada je poručeno da su incidente izazivali navijači „drugog kluba“.

  3. Kako se na snimcima sa društvenih mreža vidi izvršni direktor Telekoma zadužen za ljudske resurse Draško Marković bio je u prvom redu na utakmici Crvene zvezde i Partizana u hali „Aleksandar Nikolić“. Bio je jedan od najžustrijih među onima koji su napadali igrače Partizana dok su se oni zagrevali. Ovaj podatak je u suprotnosti sa onime što je Zvezda saopštila prethodne noći kada je poručeno da su incidente izazivali navijači „drugog kluba“.

  4. Pa morao covek da se pokaze pred „sefom“ a i da ga podseti na dane kad su bili „navijaci“.

  5. Eto tako će na silu čuvati vlast Vučić kao što Čović ne da titulu. A tog bambusa direktora mi plaćamo. Rasulo

  6. Lice D.M. će bito kažnjeno napredovanjem u službi jer je porastao u očima prvog navijača CZ.

  7. Ozna sve dozna. ,,CIGANLIJA“, kriminal i prostakluk,nije prvi a ni poslednji put. Zaboravih da pitam,jer su Vučići zadovoljni….

  8. Uprava Zvezde je najvece zlo u svim sportovima na teritoriji Srbije. Posebno se isticu Covic i Terzic. Spremni su na sve i svasta da bi dosli do titule!

  9. Pa da li je moguće da su“navijači’ jednog košarkaškog kluba pali na takav nivo?!
    Provere pri ulazu i dr.

  10. To je Coviceva divna pozorišna publika. Nežna se ko je finiji on ili publika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.