Krstajić: Nekada prokleti Hag, a danas u fudbalu VAR

Reakcije nakon utakmice Srbija - Švajcarska

Ostavite komentar


  1. U današnjem Danasu, na devetoj strani u dnu, ima uokviren tekst: „Pomoć Švajcarske Srbiji 100 miliona franaka“, ko zna… možda ima neke veze?

  2. Ova izjava je klasicno radikalsko sns-ovska. Kao i divljenje Aci Vucicu. Zato sam i ravnodusan prema fudbalskoj reprezentaciji. Hag, Var. Glupava izjava

  3. „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veoma ponosan na svoje građane koji su i u porazu fudbalske reprezentacije bili dostojanstveni i ujedinjeni jer vole svoju zemlju i nikoga ne mrze.“

    U Gracu i u Beču , policija je imala puno posla sa “ Dostojanstvenim i ujedinjenim“ i na kraju uhapšenim građanima, nosiocima predsednikovog ponosa.

  4. Ovaj AV za razliku od nas, ipak ima razloga da slavi, njegovi dali dva gola !

  5. Dva prosečna albanska fudbalera uspela su jednostavnim printom na kopackama da isprovociraju fss koji ponesen patriotizmom pre utakmice upućuje zvanične pretnje fifi , pretili su u mejlu upućenom svetskoj kući fudbala kako nasa reprezentacija neće izaći na teren i ko zna šta sve još . Epilog znamo videlismo ga svi sinoć , nemački sudija dobijo je direktivu da disciplinuje bunđžije a mi nadam se važnu lekciju . Kosovo se brani lepotom i znanjem , što bi rekao jedan moj kolega..

  6. Mučno je bilo gledati kako nam napadaju momke kao zveri, a sudija nije za komentarisanje, on je za debeluuu kaznu!

  7. Jes to f!udbaleri ili oni što su ostali u Švajcarskoj sa UČK-a. obuke. Sramota! Bravo za naše dostojanstvene momke

    1. Zasto svaki put kada se gubi promesa OVK i Albanski narod sa Kosova koji zivi u svoje ne na tudje. Ali nije ni cudo jer ste navikli slaviti gubitke i kriviti drugog kada vam ne ide po voli. Oni su igraci kao vasih tri prsta i oni imaju svoj simbol dali ga vi prihavtate ili ne nikome briga nije, Pozdrav sa Prishtine.

    2. Najvažnija ljudska težnja je težnja za moralnošću vašem delovanju. Unutrašnja ravnoteža, čak i egzistencija zavisi o tome. Jedino moralnost u vašem delovanju može dati lepotu i dostojanstvo všem životu. Primite igru ko igru, sport ko sport, gubitak ko gubitak, ferplej ko ferplej, realnost ko realnost, nemojte sanjati jer ponekad rezultat je?

  8. Dvostruki standardi su za Srbe izlgeda sudbina. Do skora Hag, a od ovog svetskog prvenstva i War u fudbalu! Nepravda uvek nađe načina da pokaže svoje pravo lice prema Srbima.

  9. Svoje gradjane…?
    Tvoji su samo onih 25% koji su glasali za tebe…ja niti sam tvoj gradjanin niti si ti moj predsednik…
    Hteo sida tuces Svajcarsku…nekada je bolje cutati…zar ne?

  10. I pored velike nepravde koja nam je naneta, nasi reprezentativci su uzdignute glave napustili stadion, u daljem iscekivanju nastavka borbe.

  11. Mislim da nema osobe u Srbiji koja juce nije videla kakvu nepravdu smo doziveli od sudije.

  12. Penal, sudija, Cia, jeste li gledali utakmicu? . Protivnik bolji i to je to. Vecina nasih nema snage za dva poluvremena. A trener rece da ga politika ne interesuje, on je iz multietnicke sredine, posle poraza odmah se poceo baviti politikom, te bi nekoga u Hag i slicne gluposti.

  13. Teško je bilo gledati svu tu nepravdu na terenu, ali treba ostati dostojanstven.

  14. Krstajić je sa opravdanjem kritikovao fudbalskog sudiju za propust, I neznam samo do kada ćemo mi ispadati žrtve u veoma važnim situacijama.

  15. Trebalo bi tog sudiju odmah disfalifikovati sa svetskog prvenstva da vise ne sudi nepravdu bilo kome.

  16. Bice jako tesko nasoj selekciji u narednoj utakmici ali nema predaje. Idemo do pobede!

  17. Našim momcima čestitam na dostojanstvenoj borbi, a za sudiju sramota.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.