Lebron Džejms saopštio da je zdravstveno stanje njegovog sina stabilno nakon što je u ponedeljak doživeo srčani udar na treningu 1Foto: EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Jedan od najboljih košarkaša sveta Lebron Džejms obavestio je javnost da je zdravstveno stanje njegovog sina Bronija stabilno, nakon što je u ponedeljak na treningu doživeo srčani udar.

Broniju, koji je bio jedan od najtalentovanijih srednjoškolskih košarkaša u SAD, pozlilo je tokom treninga svog tima na Univerzitetu Južna Kalifornija, koji je upisao ovog leta.

Hitno je prebačen u bolnicu, a ubrzo nakon što mu je ukazana prva pomoć mladi košarkaš je napustio odeljenje intenzivne nege i njegovo stanje je sada stabilno.

Lebron se obratio javnosti nasvom Tviter nalogu i zahvalio se svima koji su pružili podršku njegovoj porodici.

„Želim da se zahvalim ljudima što su mojoj porodici slali poruke ljubavi i molitve. Osećamo to i jako sam vam zahvalan. Svi rade sjajno svoj posao. Naša porodica je na okupu, sigurni smo i zdravi, osećamo vašu ljubav. Rećićemo i više kad budemo spremni, ali sada sam hteo da vam svima kažem koliko nam znači vaša podrška“, napisao je Lebron Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari