Liga Evrope: Remi Zvezde i CSKA iz Moskve 1Foto: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde i CSKA iz Moskve odigrali su nerešeno, 0:0, u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, pa će tako pitanje pobednika biti rešeno u revanšu koji je na programu za osam dana u Moskvi.

Iako su i jedni i drugi praktično došli sa priprema na ovu utakmicu, viđen je dobar fudbal, uprkos lošem vremenu koje je okovalo Beograd. Intezitet same utakmice je bio zadovoljavajući, iako su igračima obe ekipe još uvek „teške noge“, te je jasno da su im potrebne utakmice kako bi se našli u željenoj formi.

Najbolje sanše na meču kreirali su „crveno-beli“, u prvom poluvremenu je jedan kiks odbrane gostiju iskoristio Nemanja Radonjić, te je pomalo iskosa istrčao sam ispred Igora Akinfejeva, ali je šutirao bas po sredini gola, tamo gde se i nalazio prvi golman ruske seniorske fudbalske reprezentacije u poslednjih deset godina.

Drugu, kolosalnu priliku, propušta Krstičić kada sa sedam metara glavom šutira pored gola protivničke ekipe u drugom poluvremenu.

Takođe Le Talek je u drugom periodu igre propustio sjajnu priliku kada je posle kornera nogom šutirao, ali je Akinfejev šut krajnjim naporima odbranio, poslavši loptu tik iznad prečke svog gola.

Ipak posle svega viđenog strateg „crveno-belih“ Vladan Milojević bi mogao da bude zadovoljan izdanjem svojih igrača, tim pre što u prvoj postavi nije bilo povređenog Ričmonda Boaćija, najboljeg strelca srpskog šampiona u ovoj sezoni, kao ni Slavoljuba Srnića čije je mesto zauzela pridošlica iz Olimpijakosa, Ben.

Slavoljub Srnić je ušao u igru tek u 77. minutu, ali je imao malo vremena da preokrene stvari na terenu u korist svoje ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari