„Ljuljaj to dete tamo, kupaj se u tim milionima“: Seksističke i uvredljive poruke Bogdanovića u programu RTS (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Da su razmazeni, izgleda da jesu.Ne snalazi se svako sa velikim novcem.I za to treba znanje.

  2. Ovo je produkt Sarajevskog lobija koji su zauzeli RTS i njihovo ponašanje je kao da su oni domaćini u Srbiji ,dokle ćemo da ćutimo da nam se ovi sprdaju sa državom

  3. Šta je pogrešio? Nije mi jasno kakav mudrac je smislio da te gospodje idu u Katar.Nije to vašar u Šapcu pa da pomognu mužu za tezgom.Zašto ih ne vode klubovi u kojim igraju? Ma mene nervira što Srbi kad uskoče iz opanaka u cipele počnu da uče Italijane šta su to cipele.

  4. Kasirke prete da će rade i nedeljom poslepodne da se skupi nek pomoć za ugrožene žene fudbalera.

  5. Da li je neki fudbaler ozenio neku devojku sa sela? Domacicu??? Pa nije!!!!! Sve sto kaze je u pravu.

  6. Krajnje je nekorektno i nedopustivo da kaže to na takav način, pogotovo na javnom servisu.

  7. Da nije istina sve što je rekao ne bi neke ni bolelo. Nisu otišli na odmor sa porodicom nego da ono što treba da rade odrade časno i najbolje.

  8. Човјек је А П С О Л У Т Н О у праву. Фокус играча није на фудбалу и дисциплина је неопходна. То што Раде причу упакује тако да некима (жељним медијске пажње) боде уши значи да је порука ефикасна.

  9. Covek se lose izrazio,ali cinjenica je da je u pravu.U Kataru su glavne Anastasija i gospodja Rajkovic…fudbaleri su morali da zadovolje svoje lepse polovine,pa ispada da je ovo jedna lepa ekskurzija za njih.

  10. Kakav bre seksizam, šta to lupetate, čovek je apsolutno u pravu i svaka mu je na mestu.

  11. Svaka mu je na mestu.Kome i zašto ovaj čovek smeta!!??Pravite hajku na njega ….Rade,samo nastavi da pleteš!

  12. Ja se uopšte nisam uvredila i ne tražim izvinjenje. Valjda što nisam žena fudbalera

  13. Sve sto je rekao je ISTINA . Zasto zene ili muzevi rudara , policajaca , sudija , pilota ,sportskih strelaca , boksera kada krenu da rade (a fudbaleri na SP NISU na izletu )ne idu sa njima .

  14. Nerazumem ? Njima je to posao a stadion radno mesto. Karantin pred utakmicu je do sada bio normalna stvar. Ako je problem što čovek reče da dok mužeri obavljaju svoj posao da bi žene trebalo da budu majke i domaćice onda je to neoprostiva i strašna uvreda. Ha

  15. Pa jutros sam pročitao negde neki članak o razdoru u reprezentaciji tj među igračima gde je između i svađe baš zbog žena…kako je jedan naš spavao sa ženom kolege iz reorezentacije…nema tu mnogo izmišljenih stvari,puno je ustine u svemu tome ali nebi trebalo biti tih raskola i nesuglasica bar dok smo na tako velikim takmičenjima,ali izgleda da nam je to u krvi pa posle jednog neuspeha ili nekog trećeg da sve krene nizbrdo..

  16. Majka treba da odgaja decu. Jel to uvreda? Šta je u životu važnije od toga. To je životno pitanje.

  17. Nije uvredio sve zene, vec zene fudbalera koje su otisle tamo. Samim tim, nije seksisticka izjava.

  18. Dolaskom supruga stvoreno je pogodno tlo da de naprave afere pred odlučujući utakmicu. To je prenela i strana stampa tako da smo, uz katastrofalno ponasenje na terenu na kraju utakmice sa Švajcarskom, poslali još “lepšu” sliku o nasim predstavnicima u svet. Rade je čovek koji “bez rukavica” iznosi svoje mišljenje koje se u mnogim slučajevima pokazalo tačno.

  19. Žalim Stojkovića, ko da mi je brat rođeni.
    Kad su već otišle supruge, mogle su i mame. Čisto radi ravnoteže

  20. Раде Богдановићу свака ти част, све си стручно рекао.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.