Lov u mutnom u Slanoj Bari?

Utakmica Proleter - Radnički (1:2) ponovo otvorila sumnje u regularnost fudbalske Super lige

Ostavite komentar


  1. Znaci strasno ukratko receno! Ko je uopste dopustio da klub koji nije iz Velegrada bude u vrhu tabele!?
    Kakav propust vlasti I FSS. Lepo smo godinama trpeli torturu zasto sada da rusimo tu harmoniju. Zamislite dosudjen penal za Radnicki!? Inace cist kao suza (ko je gledao prenos mislim da je mogao da vidi) A kad smo vec I kod suza,ko je gledao mec mogao je kod auto gola onog nesrecnog mladica da vidi suze koje je pustio posle toga,bukvalno!
    Kamo srece da I Vojvodina,Napredak,Spartak I drugi sl. Klubovi zaigraju kao Radnicki mozda i bi i uspeli da vratimo publiku na stadione I mozda bi nam liga konacno zalicila na nesto sto predstavlja fudbal.
    Ovako sve dok samo Zvezda I Partizan imaju pravo na titulu,evropu I „opravdane“ penale (za jedno bar 50 spornih za koje ja znam od kada pratim fudbal) ne pise se dobro ni fudbalu u nasoj zemlji a ni gledaocima.
    P.S. ne ocekujem naravno da objavite ovaj komentar. Ipak ste vi novine iz prestonice. A ovo je verovatno prejak komentar za takav jedan casopis.
    Pozdrav iz New Jersey-a

  2. I največa bruka srpskog fudbala OFK-Zvezda 2-6 je prošla nekažnjeno. A ceo svet se smejao.Zvezdine legende nisu mogle da sakriju bes.To je bio signal Terziću da ovih godina ugovori još 30-40 takvih sklanjalica.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.