Mandić: Zauvek ću biti ponosna što sam deo ovog tima i što sam doživela tu emociju sa njima 1Foto FoNet Aleksandar Barda

Osvajačica olimpijskog zlata, tekvondistkinja Milica Mandić izjavila je danas da je učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju bilo veličanstveno i da će zauvek biti ponosna što je bila deo olimpijskog tima i što je doživela tu emociju sa njima.

„Hvala vam, hvala na hrabrosti koju ste pokazali, hvala na borbenosti, na požrtvovanosti, hvala suzama kojih je bilo i biće i dalje, sigurna sam i hvala na podršci koja se osetila svakog momenta u našem kolektivu“, rekla je Mandić na prijemu olimpijaca koji je priredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prema njenim rečima, sada je red na mlađim generacijama koje će sa ponosom nositi grb Srbije, kao što su i oni do sada nosili.

„Hvala svakom treneru, hvala svakom članu stručnog tima i medicinskog tima koji su deo ovog vanserijskog uspeha. Hvala državi, hvala Olimpijskom komitetu Srbije i Ministarstvu za omladinu i sport na dugogodišnjem ulaganju, podršci i poverenju. Mislim da smo sa ovih devet medalja opravdali vaše poverenje, a isto tako mislim da je sada vreme da proslavimo ovaj rezultat. Živela Srbija“, rekla je Mandić.

Reprezentativac Srbije u streljaštvu, osvajač srebrne medalje, Damir Mikec uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću lutku maskote Olimpijskih igara sa potpisima svih osvajača olimpijske medalje.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.