Marko Gudurić ne dolazi na megdan sa Partizanom, Fenerbahče desetkovan 1foto:Starsport

Fener bez četvorice važnih igrača dolazi na sutrašnji megdan sa Partizanom (20.30).

Trebalo je da bude spektakl u 7. kolu Evrolige, međutim, s obzirom na sastav u kojem će doći Fenerbahče, pitanje je da li će tako i biti.

Nažalost, zbog bolova u kolenu, u Beogradskoj arnei se neće pojaviti Marko Gudurić, prošlosezonski junak u trijumfu Fenera nad Partizanom u Beogradu. Popularni Gudura je na tom meču ubacio 25 poena i podelio sedam asistencija.

Sličnih problema ima i Nik Kalates, koji takođe neće nastupiti, kao ni Sertak Šanli i Dešuan Pjer. Šanlija muči članak koji je povredio na gostovanju Tofašu u poslednjem kolu domaćeg prvenstva, dok Pjer ima problema sa listom koji je povredio u meču sa Olimpijakosom.

– Biće uzbudljv meč. Igramo protiv tima koji ima veoma dobrog trenera i stručni štab. Partizan i ekipe Željka Obradovića po pravilu igraju sa velikom željom do samog kraja, poznati su po tome da se nikada ne predaju. Uvek imaju i fantastičnu atmosferu u Beogradu. Mogu da budu agreisvni i u napadu i u odbrani. Za nas će biti ključno da ostanemo u meču do kraja i da nastavimo da rastemo u ovom sistemu. Naravno, u periodu smo kada moramo da se nosimo sa brojnom poteškoćama zbog povreda, ali to ovo će biti i test koji će pokazati koliko smo spremni. Očekuje nas težak susret – poručio je Dimitris Itudis pred put u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari