Marković i Jojić sigurno ne ostaju u Partizanu

Ostavite komentar


  1. Vučelić će biti jedini presednik koji će biti oteran kada uništi fudbalski klub ,zajedno sa Zečevićem koji je kreirao ovaku upravu.

Ostavite komentar


Sport

"Rat saopštenjima", konflikti i pitanja o bezbednosti sudija: Može li finale ABA lige da se odigra bez neprijatnih situacija? 10

„Rat saopštenjima“, konflikti i pitanja o bezbednosti sudija: Može li finale ABA lige da se odigra bez neprijatnih situacija?

- Svesno se trudim da što manje značaja dam onome što se dešava van terena, ali istovremeno znam gde živim i da iza tih saopštenja može svašta da se krije. Ova saopštenja su javna, a mogu samo da zamislim kakva su ona nezvanična, o kojima ništa ne znamo – kaže u razgovoru za Danas Ljuba Vidačić, bivši košarkaš, koji je nastupao i za Partizan i za Crvenu zvezdu i jedan od retkih ljudi koji želi da govori o stvarima koje se trenutno dešavaju u javnosti povodom finalne serije ABA lige.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.