Marković i Jojić sigurno ne ostaju u Partizanu 1foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ostavka razočaranog Aleksandra Stanojevića, grozničava potraga za novim, dovoljno hrabrim i(li) „ludim“, šefom struke i promocija ambicioznog trenera, drugačijeg profila, u liku Ilije Stolice samo su zakotrljali kadrovske promene u prvom timu fudbalskog kluba Partizan.

Iz kategorije očekivanih, jer je u Humskoj 1 mnogo nezadovoljnih; stanjem u klubu i(li) srpskom fudbalu uopšte, ličnim statusom i(li) relacijama sa navijačima, primanjima… na jednoj strani ili, iz perspektive uprave, partijama pojedinaca tokom poslednjih meseci.

Otuda poplava informacija o brojnim rastancima. Jedna od njih kaže da Lazara Markovića na početku priprema nije bilo zbog toga što ne pristaje na ponuđeno polovljenje ugovornih rata, u trenutku kada ima mnogo izdašnije ponude sa istoka planete. Ni iskusnom vezisti Milošu Jojiću se više ne ostaje na crno-beloj strani Topčiderskog brda, pošto su ga Grobari toliko uzeli na zub da ga iz utakmice u utakmice teraju iz kluba, smatrajući njegove partije nedostojnim Partizana.

Niko nije iznenađen ni nagoveštajem ponovnog odlaska Nemanje Miletića, jer se ovaj štoper/desni bek nije naigrao fudbala u poslednje vreme, a nije prestar za traženje novog angažmana u inostranstvu. Nije ni Milan Smiljanić, ali toliko dugo je van ozbiljnog takmičarskog fudbala da se ne malo njih pita zbog čega je odbio da u svom Partizanu počne da se bavi trenerskim poslom.

Navodno, svi oni su bili u planovima Stolice za novu sezonu i pozvani od strane rukovodstva da ostanu, samo u drugačijim okolnostima, ali su izabrali drugu opciju, dok je većoj grupi igrača dat mig za odlazak ili oni sami više sebe ne vide u Partizanu. Reč je o Aleksandru Miljkoviću, Bojanu Ostojiću, Ivanu Obradoviću, Rajku Brežančiću i Lazaru Pavloviću, pri čemu su neki od njih već duže vreme kuburili sa minutažom ili povredama.

Takođe, nije isključeno da im se u odlasku priključi još neko i to jačeg položaja i zapaženije sezone iza sebe, jer klub posluje sa ozbiljnim minusom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari