Mediji: Pomoćni trener Nađ odbio da vodi Partizan u predstojećem večitom derbiju 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Pomoćni trener fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ odbio je da zameni suspendovanog trenera Igora Duljaja u predstojećem „večitom“ derbiju protiv Crvene zvezde, iako jedini u stručnom štabu crno-belih ima profesionalnu licencu.

Kako je danas preneo Telegraf, Nađ je odluku saopštio kolegama pred jutrošnji trening, a onda je posle žučne rasprave „za koju su čuli svi od portira na ulazu do komšiluka“, napustio sportski centar u Zemunu i nije prisustvovao radu prvog tima.

Nađ ima ugovor sa Partizanom i prvi je pomoćnik Duljaja, koji zbog suspenzije ne može da vodi ekipu u subotu protiv Zvezde, jer je u prethodnoj prvenstvenoj utakmici protiv Čukaričkog dobio četvrti žuti karton.

Sportski direktor Ivica Kralj sada mora da reši problem, a na raspolaganju su mu samo Bojan Zavišić i Bruno Fidalgo sa licencama nižeg ranga, odnosno Marko Jovanović koji je tek počeo da se školuje za trenerski posao. Italijan Valerio Zudas otpušten pre četiri nedelje.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 18 časova na gostujućem terenu protiv Crvene zvezde, u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

Zvezda je prva sa 77 bodova, sedam više od drugoplasiranog Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari